Informasjon

Allsidig ... og annerledes

Den nye Kia XCeed er en allsidig bil som gir deg uendelig mange muligheter. Den sportslige coupéaktige silhuetten, den skrånende taklinjen, de SUV-inspirerte hjulbuene og kanalene og de tøffe spesialdesignede 18-tommers felgene gjør Kia XCeed til en bil som skiller seg ut i mengden. Den har høy nok bakkeklaring til all slags terreng og en sportslig sittestilling som gir maksimal oversikt og ditto kjøreglede. Dette er en bil som passer like godt i byen som i mer landlige omgivelser.

Sprek ...og nyskapende design

Den nye Kia XCeed er en bil som blir lagt merke til. Den sportslige crossover-modellen har en markant hekk med elegante baklykter og en iøynefallende støtfanger bak. Doble eksosrør og den sølvfargede diffusoren fremhever de sportslige egenskapene. Du både hører og ser at den nye Kia XCeed er en bil som byr på mye moro bak rattet.

Utvid ...horisonten

Det elegante interiøret i den nye Kia XCeed setter en ny standard for kvalitet og komfort, og kupeen er utstyrt med avanserte teknologiske løsninger og tilkoblingsmuligheter. Kupeen er både stilfull og praktisk med et elegant dashbord, eksklusive seter, et oversiktlig 12,3-tommers instrumentpanel
og navigasjonssystem med 10,25-tommers skjerm. Her finner du også Kias telematikksystem UVO Connect med Kia Live, som gir blant annet navigasjonsrelaterte oppdateringer i sanntid, og UVO-appen for Android- og Apple-smarttelefoner, som gir tilgang til en rekke diagnosefunksjoner.

Praktiske… løsninger

Den nye Kia XCeed er like godt egnet for kjøring i bygater som på landeveier, og girdeg mange muligheter. Det nye karosseriet er dynamisk, men likevel romslig, og gjørbilen både elegant og praktisk. Med baksete som kan legges ned i forholdet 40:20:40,bagasjerom på hele 426 liter, mange oppbevaringsmuligheter og smart elektriskbakluke er dette en crossover som oppfyller alle praktiske behov, samtidig som den girmye kjøreglede.

En bil… med mange muligheter

Den nye Kia XCeed kombinerer nyskapende design med en romslig kupé,utmerket komfort og mange praktiske løsninger. Denne crossover-modellener en allsidig bil som dekker mange ulike behov. Med smartnøkkel, smartelektrisk bakluke og start-/stoppknapp er det enkelt å låse opp, laste ogstarte bilen.

Brukervennlig… teknologi

I den nye Kia XCeed har du tilgang tilbrukervennlig teknologi som er kompatibel medAndroid Auto og Apple CarPlay. Du kan legge innreisemålet i det avanserte navigasjonssystemetmed 10,25-tommers berøringsskjerm – ellersende det til bilen fra UVO Connect-appen. Du kanlade telefonen trådløst og bruke Bluetooth® medstemmestyring til å spille musikk og ringe.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA XCeed KIA XCeed KIA XCeed

Meld interesse