Informasjon

DESIGN

Uredd for å være synlig
De aerodynamiske linjene og den djerve grillen bidrar til å gi nye Kia Stonic en muskuløs utstråling. Det samme gjør spoileren over bakvinduet og det store luftinntaket i fronten. Solide sidelister og støtfangere med skliplater sørger for en gjennomført røff stil - perfekt for en stilig crossover for de eventyrlystne - uansett hvor de befinner seg eller er på vei.

Dristig eksteriør

Tross elegante detaljer på utsiden, utstråler nye Kia Stonic sportslighet gjennom detaljer som de kraftige og SUV-liknende railsene på taket. Mørke ruter og lekre 17-tommers hjul kan vekke nysgjerrigheten hos andre, mens du bak rattet er kanskje mer opptatt av de dynamiske frontlampene med bi-projeksjon hovedlys og LED kjørelys.

Interiør
Det er fort gjort å bli revet med når man stiger inn i Stonic. Det er opp til dine behov om stoff- eller skinnseter passer best. Kjenn hvor godt det skinnkledde, D-formede rattet legger seg i hendene. Legg merke til kontrastfargene på overflater, i setesømmene og på rattet.

Skreddersy din Stonic
Stå ut i mengden! Velge mellom 20 ulike fargekombinasjoner for taket og karosseriet. Interiøret byr på 6 ulike fargepakker som bronse, oransje, grønn og grått.

KJØREEGENSKAPER

En dynamisk kjøreopplevelse
Den fint avstemte styringen i Stonic gir en engasjerende kjøreopplevelse. Chassiset er bygget med ultra høyfast stål som bidrar til rendyrket kjøreglede.

Klar for å frese av gårde
1.0T-GDI-motoren yter 120 HK og er et hyggeelement alene i den urbane crossoveren. Dermed er det bare å ta plass, på med sikkerhetsbeltet og gi gass for å kjenne på et nytt nivå av kjørglede.

KOMFORT

Førerorientert Interiør
Den midtplasserte infoskjermen er vinklet mot føreren og innbyr til en komfortabel og nytenkende kjøreopplevelse. Knapper og øvrige funksjoner er logisk plassert, dermed kan føreren ha full oversikt og samtidig nyte bilkjøringen.

Sjenerøs plass
Den elegante designen påvirker ikke den innvendige plassen, Stonic er nemlig romslig også. Det er mer enn nok plass til å ta med venner, venner som har med mye bagasje. Det delbare baksetet (60:40) bidrar til praktisk pakking.

TILKOBLING

Smart oppkobling
Underholdningssystemet i Stonic støtter Android Auto™ og Apple CarPlay™, dermed er du koblet til din verden av underholdning og kan fokusere på bilkjøringen. (Bilen er klargjort for Android Auto. Appen er ikke tilgjengelig på norsk enda).

Kia Connected Service
Informasjon om trafikkameraer, vær, trafikk med mer, får du av TomTom Connected Services, vist på 7-tommersskjermen.

Touch-skjerm
Faller gjennomtenkt teknologi i smak? Kia Stonic kan friste med en nydelig 7-tommers trykkfølsom skjerm som gir deg overblikk over alt fra radio til navigasjon - som har 7-års oppdatering av kartene inkludert. Passasjerene i baksetet kan selvfølgelig koble seg til en USB-lader ved behov.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

Automatisk nødbrems
Automatisk nødbrems-funksjonen sørger for automatisk varsling og bremsing, og vil hjelpe deg med å unngå ulykker. Det er sensorer i bilens støtfanger og i frontruten som søker etter farer i nærfeltet, det kan for eksmpel være andre biler eller fotgjengere.

Filskiftvarsler

Filskiftvarsleren (LDW) bidrar til å redusere faren ved en uoppmerksom eller trøtt sjåfør. Hvis det er slik at bilen er på kurs ut av din fil, varsles det visuelt og akustisk for å unngå ulykker.

Fjernlysassistent (HBA)

Med fjernlysassistenten trenger du ikke tenke på å dimme ned fjernlysene for møtende trafikk, den gjør det helt automatisk for deg.

Blindsonevarsling
Ingen har øyne i nakken, og det er blindsonene som er farlige. Med blindsonevarsling og varsling av kryssende trafikk, for eksempel ved rygging, blir du varslet om slike farer.

Tretthetsvarsling
Driver Atttention Warning kjenner når det er på tide med et avbrekk i kjøringen.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

KIA Stonic KIA Stonic KIA Stonic KIA Stonic KIA Stonic

Meld interesse