Informasjon

DESIGN

Oppsiktsvekkende utseende
Den nye Kia Picanto er den perfekte bybilen. Den har elegante konturer og et markant frontparti med avanserte bi-projeksjonsfrontlys med LED-kjørelys og posisjonslys.

Finn din stil
Velg en utstyrsversjon til din nye Kia Picanto som passer til din personlighet. Du kan velge Exclusive med mange flotte detaljer både innvendig og utvendig, GT Line med et tøft, sportslig preg eller X-Line med crossover-inspirert design og spreke fargekontraster.

Interiør av høy klasse
Interiøret i nye Picanto er designet for å gjøre deg glad. Med intuitiv, moderne design og førsteklasses materialer. Så hopp inn, føl deg hjemme – og fryd deg hver gang du kjører.

Finn ditt favoritt-interiør
Skreddersy din Picanto ved å velge blant mange spennende interiører; sort, grått, brunt, blått, rødt eller lime!

BEHAGELIG OG SMART

Størst bagasjerom i klassen 
Valgene er mange i nye Picanto. Ta den fleksible og nyttige bagasjeplassen som kan romme 255 liter. Utnytt mulighetene med høydejusterbart bagasjeromsgulv for enkel transport av høye gjenstander. Baksetet kan deles 60:40 og legges ned.

En kompakt bil med god plass
Nye Picanto føles overraskende romslig, med god plass til hode, skuldre og ben – selv i baksetet. Oppvarmet ratt og setevarme gjør turen behagelig.

Avansert ryggekamera

Trygt og enkelt å rygge i nye Picanto. Det integrerte og værbestandige ryggekameraet viser dynamiske ledelinjer på berøringsskjermen, og flytter seg ettersom du dreier rattet. Dette gir deg bedre oversikt over hvor du er på vei når du rygger.

Full av skjulte talenter

På solskjermen er det lys på hver side av speilet, og et flott u-formet stemningslys rundt. Morgenkaffen eller smoothien står sikkert i den sammenleggbare, plassbesparende koppholderen.

TILKOBLING

Smart oppkoblet
Det nye navigasjonssystemet med Kia’s Connected Services basert på TOMTOM løfter raske og gode rutevalg opp til et nytt nivå når det gjelder presisjon og funksjoner. Det holder deg i kontakt med omverdenen og tilbyr mer praktisk informasjon enn noensinne. I senter for det hele finner vi en WiFi-enhet som sørger for at det nye navigasjonssystemet kobles til internett gjennom din smarttelefon.

Navi med 7" berøringsskjerm
Det stilige infotainmentanlegget holder deg alltid på rett spor med navigasjon og oppdatering i sanntid. Bruk skjermen for å finne raskeste vei dit du skal, lytte til din favorittmusikk eller se i ryggekameraet.

Bluetooth®
Bluetooth®-teknologi gir deg trådløs tilgang til smarttelefonen din.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

DRIVE WISE
DRIVE WiSE er et utvalg av avanserte førerassistentsystemer som er utviklet for å gjøre det tryggere og mer behagelig å kjøre bil. Ett eksempel er den automatiske nødbremsen i den nye Kia Picanto. Hvis radarsensorene registrerer fare for kollisjon, varsler systemet deg. Ved behov kan det bremse bilen automatisk. Dette bidrar til å hindre kollisjon eller redusere skadeomfanget.

Fartsholder med fartsbegrenser

Bruk knappene for å innstille farten, og la bilen ta seg av resten. Fartsbegrenseren advarer deg om du kjører fortere enn innstilt makshastighet.

Passiv sikkerhet
For å beskytte og redusere mulige skader er Picanto utstyrt med airbager for fører og
passasjer i fremsetet, to sideairbager, to sidegardinairbager, og en kneairbag for føreren.

Aktiv sikkerhet

Aktivt sikkerhetsutstyr på helt nye Kia Picanto hjelper deg unngå overraskelser. ABS sikrer kortest mulig stopplengde og maksimal bremsing. ESC (Elektronisk stabilitetskontroll) sikrer optimal bremsing og retningsstabilitet. Bakkestart er endelig blitt enkelt takket være HAC (Bakkestartshjelp).

KJØREEGENSKAPER

Motorvalg
Gi din helt nye Kia Picanto mer krefter ved å velge en motor som passer din (kjøre)stil. Kan nå leveres med en sterk og likevel økonomisk 1.0 T-GDI (turbo direkte bensininnsprøyting), din perfekte partner i bytrafikken.  Om du foretrekker minimalt karbonutslipp og gøy mens du kjører. kan du velge 1.0 MPI-motoren og redusere utslippene til så lite som 89g CO2/km.

Spenstige kjøreegenskaper

Nye Picanto er utstyrt med momentstyring som forhindrer understyring. Takket være AHSS (avansert høystyrkestål) kan du nyte turen med mindre vibrasjoner og støy. 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

KIA Picanto KIA Picanto KIA Picanto KIA Picanto KIA Picanto

Meld interesse