Informasjon

DESIGN


Distinkt design
La deg overraske av den stilige baksiden til Kia Niro. Et ultra-moderne utseende med C-formede LED-lys, sølvfargede detaljer og distinkte former. Aerodynamisk utformede detaljer fremhever vindusflatene. Luftstrømmene styres med letthet, takket være den bakre diffuseren.

Attraktiv front
Et blikk på den sporty frontspoileren gir et første hint om designen. Iøyenfallende vertikale lameller i grillen gir et sporty utseende – og forbedrer aerodynamikken. Sølvfargede detaljer gir helhet til bilens atletiske siluett. Takrails og 18" lettmetallfelger runder det hele av. Samtidig viser LED-lysene veien på en stilfull måte.

Romslig interiør
Nye Kia Niro gir deg mange muligheter takket være god plass og smarte løsninger. Det elektriske førersetet justeres enkelt for å gi en god ergonomisk sittestilling. I forsetene er det både varme og kjøling, og i baksetene kan du også få varme.

Interiør
På førerplassen er alle kontrollfunksjoner og skjermer plassert i førerens synsfelt. Her vil du finne all ønskelig informasjon om hybridsystemet, navigasjon og multimedia. Uten at noe forvirrer eller distraherer.

HYBRIDTEKNOLOGI

Utforsk hybridteknologien
Lavt utslipp og lave drivstoffkostnader i tillegg til enkelt vedlikehold og 7 års garanti – selv på batteriet. Praktisk til alle bruksområder.

Effektiv hybrid-drift
Niro har lave drivstoffkostnader, uansett kjøresituasjon. Opplev hvordan bilen sømløst tilpasser seg terrenget, og byr på god kjørekomfort.

Parallelt hybridsystem

Nye Kia Niro skifter mellom å hente kraft fra bensin og elektrisitet – eller bruker en kombinasjon av begge. Regenererende bremser bruker bevegelsesenergien til å lade batteriet. Systemet gir en maksimal effekt på 141 hk og kan gi bilen en toppfart på 120 km/t i ren elektrisk modus.

PRAKTISK OG ROMSLIG

Et innbydende interiør
Forholdene inne i nye Kia Niro er alt annet enn trange. Du og dine passasjerer har god benplass og takhøyde til disposisjon. Bak rattet har føreren 8-veis motorisert styring av setet for å oppnå en perfekt sittestilling.

Plass nok til alle
Se selv hvor romslig og praktisk nye Kia Niro er. Bagasjerommet er stort og plassen er både fleksibel og lar seg utnytte praktisk. Glem heller ikke de romslige baksetene. Rikelig med plass gjør det lett å flytte seg ut og inn i bilen for alle og enhver.

Maksimal lasteplass
Dersom plass er viktig for deg, har du mengder av muligheter i nye Kia Niro. Fordi batteriet er smart plassert under baksetet har bagasjerommet et volum på 427 liter. For å gi maksimal fleksibilitet og lastekapasitet er bakseteryggene delt 60:40 og de kan foldes helt flatt slik at bagasjerommet vokser til 1425 liter.

KJØREEGENSKAPER

Dynamisk hybrid kjøring
Niro Hybrid leveres med 6 trinns automatgir som standard, og med en samlet motorytelse på 141 hk og 256 Nm. Bensinmotoren er en effektiv 1,6 GDI på 105 hk, mens elmotoren bidrar med det spenstige driemomentet på hele 170 Nm og 44 hk. Totalen er en lettkjørt opplevelse preget god ytelse, effektiv lading under kjøring og lavt forbruk (0,38 liter på mila).

Dynamisk hybrid kjøring
Niro Hybrid leveres med 6 trinns automatgir som standard, og med en samlet motorytelse på 141 hk og 256 Nm. Bensinmotoren er en effektiv 1,6 GDI på 105 hk, mens elmotoren bidrar med det spenstige driemomentet på hele 170 Nm og 44 hk. Totalen er en lettkjørt opplevelse preget god ytelse, effektiv lading under kjøring og lavt forbruk (0,38 liter på mila).

6-trinns dobbel-clutch girkasse
Gled deg over kvikke og sømløse girskift, samt redusert bensinforbruk med den responsive 6-trinns dobbel-clutch (DCT) girkassen.

Opplev sportsligheten
For en mer sportslig kjørstil er det bare å trekke girspaken til Sportmodus. Det er en helt ny opplevelse å kunne skifte manuelt med en 6-trinns dobbel-clutch (DTC) girkasse.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

Smart Cruise Control (SCC)
Smart Cruise Control bruker radarsensorene i front av bilen til å overvåke avstanden til kjøretøyet foran.1 Systemet justerer farten automatisk ved å bremse eller akselerere, slik at du holder en sikker avstand til trafikken foran deg.

Smart Cruise Control (SCC)

Smart Cruise Control bruker radarsensorene i front av bilen til å overvåke avstanden til kjøretøyet foran.1 Systemet justerer farten automatisk ved å bremse eller akselerere, slik at du holder en sikker avstand til trafikken foran deg.

Automatisk nødbrems (AEB)

Det automatiske nødbremsesystemet registrerer både møtende trafikk og fotgjengere som krysser veien.2 Ved hjelp av radarsensorer og kamera, overvåkes retningen og hastigheten til andre kjøretøy, og du blir varslet om en potensiell kollisjonsfare skulle dukke opp. Dersom du ikke reagerer, vil bremsene automatisk aktiveres for å forhindre uhell eller redusere skadeomfang.

Blindsonevarsler
Blindsonevarsleren bruker radarsensorer på sidene av bilen til å advare deg om biler som legger seg i dødvinklene der du ikke kan se.1 Varslingen skjer gjennom et blinkende lys i det aktuelle sidespeilet.

Filskiftvarsler
Filskiftvarsleren gir deg beskjed dersom du i et uoppmerksomt øyeblikk er i ferd med skifte kjørefelt.1 Om nødvendig vil systemet korrigere bilen tilbake til rett plassering på veien.

Innovative hybrid-teknologier

Få mer ut av din hybridbil! Du får et varsel når det lønner seg å ta vekk foten fra gasspedalen før du skal svinge. Avansert teknologi registrerer om bilen kjører oppover eller nedover og tilpasser kjøremodus for å gi best mulig drivstoffeffektivitet.

Aktiv sikkerhet

Bakkestart-assistanse (HAC) forhindrer at bilen ruller bakover ved bakkestart gjennom å aktivere bremsene en kort stund. Parkeringsassistenten (PAS) hjelper deg til å manøvrere inn på trange plasser. Den elektroniske stabilitetskontrollen (ESC) balanserer kreftene ved oppbremsing.

Passiv sikkerhet
Nye Kia Niro er utstyrt med 7 kollisjonsputer, inkludert en som beskytter førerens knær. Bilens svært stive karosseri er bygd opp av høyfast stål (AHSS) som bidrar til bedre beskyttelse av både deg og dine passasjerer – samtidig som skader på bilen reduseres dersom et uhell skulle oppstå.

TILKOBLING

Navigasjonssystem 8” berøringsskjerm
Rask oversikt og enkel i bruk. Finn kjøreinformasjon, snarveier og annen informasjon på den 8" store berøringsskjermen i farger. 7 års oppdatering holder systemet "up to date" i årevis. Det er også her du holder kontroll på JBL® premium lydsystemet med 8 høyttalere med ClariFi™ teknologi.

Trådløs telefonlader

Lavt batterinivå? Ta det med ro. Alt du trenger å gjøre er å legge smarttelefon din på platen i senterkonsollen. Lading starter automatisk – uten kabler.

Kias Connected Services
Gå ikke glipp av noe, takket være "Kia’s Connected Services" basert på TomTom og Android Auto™ eller Apple CarPlay™.6,7 Hold deg oppdatert om været, trafikken og hastighetsgrenser. 8 I sanntid! (Smart-telefoner må ha datatilgang for å aktivere funksjonene).

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

KIA Niro Hybrid KIA Niro Hybrid KIA Niro Hybrid KIA Niro Hybrid

Meld interesse