Informasjon

DESIGN

Elektrisk crossover
e-Niro leveres med praktiske takrails og den lukkede grillen gir gode aerodynamiske egenskaper. De særpregede luftinntakene med spissformede kjørelys og blå detaljer signaliserer at dette er en elbil.

Moderne interiør
All informasjonen du trenger, blant annet rekkevidde, ladenivå og strømforbruk, vises på det oversiktlige kombiinstrumentet på 7 tommer og navigasjonsskjermen på 8 tommer. I midtkonsollen finner du intuitive instrumenter, som bryteren til det automatiske «shift by wire»-girsystemet og en elektronisk parkeringsbrems.

God plass og stor allsidighet
Bagasjerommet rommer 451 liter, som er mer enn i de fleste andre elbiler. Baksetene kan deles 60:40 og når baksetene legges ned øker bagasjeromsvolumet til hele 1405 liter.

Lading og vedlikehold

100% elektrisk
Nye Kia e-Niro byr på smarte løsninger i en romslig og nesten lydløs kupé. Bilen akselererer raskt, er enkel å lade og har lang rekkevidde.

455km rekkevidde
Batteripakken på 64 kWh har en rekkevidde på opptil 455 km på én lading etter målemetoden WLTP.

Lading
e-Niro bruker den kombinerte kontakten for normal- og hurtiglading kalt CCS (Combined Charging System). Lad hjemme eller ved en av de mange offentlige hurtigladerne. e-Niro kan lades med hurtigladere med ladehastigheter på opptil 100 kW. e-Niro kan lades fra 20 til 80% med en 100 kW hurtiglader på 42 minutter. Ladenivået vises på dashbordet som er også synlig utenfra. Du kan dessuten tidsinnstille ladingen.

7 års garanti
Som en ekstra trygghet leveres bilen med vår 7 års garanti, som også omfatter batteriet.

KJØREEGENSKAPER

Lite innvendig støy
e-Niro er ikke bare stillegående fordi den er elektrisk. Kupeen er også optimert for å gi enda bedre demping av støy og vibrasjoner.

Regenerativ bremsing
Du kan velge mellom fire forskjellige nivåer for gjenvinning av bremseenergi for å lade batteriet. Kjøring med én pedal gjør bykjøringen mer behagelig. Bare løft foten fra gasspedalen, så bremser bilen. Når gjenvinning av bremseenergi kombineres med smart cruise control, kan energigjenvinningen tilpasses hastigheten til bilen foran.

Sportslig akselerasjon
Elektromotoren akselererer lynraskt. 0 til 100 km/t går unna på bare 7,8 sekunder. Med topphastighet på 167 km/t er Kia e-Niro blant de raskeste i sin klasse.

Sportslig akselerasjon
Elektromotoren akselererer lynraskt. 0 til 100 km/t går unna på bare 7,8 sekunder. Med topphastighet på 167 km/t er Kia e-Niro blant de raskeste i sin klasse.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

Lane Following Assist (LFA)
Køkjøring har blitt enklere og tryggere. Lane Following Assist er et selvkjøringssystem som tilpasser akselerasjon, bremsing og styring etter bilen foran. Den kan også sette i gang igjen automatisk hvis bilen foran setter i gang igjen i løpet av tre sekunder etter at den stanset.

Automatisk nødbrems
Automatisk nødbrems med fotgjenger- og syklist-gjenkjennelse varsler deg og bremser automatisk hvis du ikke reagerer. Det betyr at ulykker kan forebygges eller konsekvensene reduseres. Et system bestående av en radar og et kamera i frontruten registrerer potensielle farer foran bilen, inkludert fotgjengere, syklister og andre biler.

Smart cruise control

Smart cruise control med Stop & Go tilpasser bilens hastighet og avstanden til bilen foran ved hjelp av en radar. Hvis bilen foran øker farten, vil også e-Niro akselerere til innstilt hastighet. Hvis bilen foran senker farten, vil også bilen din senke farten eller stoppe for å holde trygg avstand.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistenten registrerer lyset fra kjøretøy i motsatt kjøreretning og skifter automatisk til nærlys, slik at veien lyses opp best mulig uten at du blender andre trafikanter. e-Niro skifter også til nærlys dersom den tar igjen en bil i samme fil.

Elektronisk parkeringsbrems

e-Niro leveres med elektronisk parkeringsbrems som er enkel å betjene.

TILKOBLING

8" navigasjonsskjerm og førsteklasses lyd
Navigasjonssystemet har en oversiktlig og lettlest 8" berøringsskjerm som viser kjøreruter og andre nyttige opplysninger. Herfra kan du også styre det avanserte lydanlegget fra JBL® med åtte høyttalere og Clari-Fi™-teknologi. Et 7 års abonnement på kartoppdateringer holder systemet oppdatert år etter år.

Kias tilkoblede tjenester

Med Kias tilkoblede tjenester basert på TomTom Live Services får du tilgang til informasjon om ladestasjoner, fotobokser, parkeringsmuligheter, værmeldinger, trafikkmeldinger og mye mer.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

KIA e-Niro KIA e-Niro KIA e-Niro KIA e-Niro KIA e-Niro

Meld interesse