Informasjon

DESIGN

Sportslig ytre
Nye Kia Ceeds lekre utseende gir lyst til å sette seg inn bak rattet uansett hvor turen måtte gå. Den todelte grillen gir bilen et bredt og sportslig utseende som kompletteres med kromlister rundt siderutene og tofargede 17-tommers lettmetallfelger. En høyglanset spoiler, LED-kjørelys og forkrommede eksosrør bak bidrar ytterligere til det sportslige uttrykket.

Bedre synlighet
De iøynefallende LED-kjørelysene bak gjør bilen lett å få øye på og kjenne igjen langs veien. Den særpregede lyktedesignen er et av signaturelementene på de nye Kia Ceed-modellene. Foran bidrar full-LED-hovedlykter, kjørelys med tøff Ice Cube-design og fjernlysassistenten til bilens sterke visuelle identitet: Den nye Kia Ceed er umulig å overse.

Eksklusivt og intuitivt interiør

Alt i den nye Kia Ceed er designet rundt føreren. Instrumentpanelets sømløse, horisontale utførelse gir et romslig inntrykk. Blant de mange lekre interiøralternativene har vi sorte og grå detaljer i stoff og kunstskinn eller, for den som ønsker en enda mer eksklusiv finish, helt i sort skinn. Stil og teknologi smelter perfekt sammen i bilens 8-tommers berøringsskjerm med navigasjonssystem.

KJØREEGENSKAPER

Dynamiske motorer
Velg mellom vår 1 liter 120hk turbobensinmotor, vår nye 1.4 liter 140hk turbobensinmotor eller en av våre effektive dieselmotorer. Samtlige motorer oppfyller den siste Euro 6d TEMP-standarden for utslipp. Bensinpartikkelfilter er standard på alle turboladede bensinmotorer, og dieselmotorene er utstyrt med et avansert system for selektiv katalytisk reduksjon.

Smidige girkasser
Gå for en smidig 6-trinns manuell girkasse eller Kias 7-trinns dobbeltclutchgirkasse som gir enda jevnere girskift og høyere effektivitet. Tilpass kjøreopplevelsen med valg av kjøremodus (DMS): Normalmodus har mer avslappet styring og redusert forbruk, mens sportsmodus gir høyere ytelse og bedre respons. Girhendler på rattet sikrer optimal ytelse og kontroll.

Responsiv manøvrering

Nyt den presise kontrollen over karosseriet i svingene og den store stabiliteten når farten øker. Det uavhengige hjulopphenget gir smidige kjøreegenskaper, forbedret fjæring, demping og rask styrerespons.

TILKOBLING

Kia Connected Services
Hold deg oppdatert når du er på farten, med Kia Connected Services basert på TomTom Live Services. Finn informasjon om bensinstasjoner, parkering, fotobokser, værmelding og annet via den 8 tommer store berøringsskjermen.
Det innebygde navigasjonssystemet leveres med 7-år gratis kartoppdateringer og livetjenester. Android Auto™ og Apple CarPlay™ hjelper deg å holde kontakten med omverdenen også når du sitter i bilen.

Premium lydanlegg fra JBL

Nyt favorittmusikken din med topp lydkvalitet i nye Kia Ceed. Et eksklusivt lydanlegg fra JBL med åtte høyttalere og avansert Clari-Fi™-teknologi, som gir forbedret lydgjengivelse for MP3-filer og HD-lyd uansett hvor i bilen du sitter.

Trådløs mobillading
Glem kabler og plugger. Legg ganske enkelt en kompatible Qi-smarttelefonen på platen i midtkonsollen, så starter ladingen av seg selv.

KOMFORT

Komfortabel førerplass
Når det er kaldt, varmes for- og baksetene fort opp, slik at du slipper å fryse. Når det er varmt, kan du nyte godt av svalende ventilasjon i forsetene. Et integrert minnesystem husker førerseteinnstillingene dine. Nye Kia Ceed har dessuten rattoppvarming og usynlige varmetråder i frontruten, slik at ruten rimes av på noen sekunder.

Smartnøkkel
Med smartnøkkelen kan du åpne døren og starte bilen med et knappetrykk. Å fomle etter nøkkelen i lommene eller vesken hører til fortiden. Fjernstyring av vinduene er praktisk hvis du skulle glemme å lukke bilvinduene: Hold låseknappen på smartnøkkelen inne, så lukkes vinduene.

Enkel parkering
Med parkeringsassistenten går både luke-, skrå- og tverrparkeringen som en lek. Parkeringen styres automatisk ved hjelp av sensorer i fronten, på sidene og bak. Du trenger bare bremse, gi gass og gire. Ryggekameraet hjelper deg å styre bilen inn på plass ved hjelp av dynamiske linjer på skjermen. Så er det bare å sette på den elektroniske håndbrekket til slutt.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

Filskiftvarsler (LKA)
Det er ikke lenger noen fare for å vingle utenfor filoppmerkingen. Den nye Kia Ceed er utstyrt med et såkalt Filskiftvarsler (LKA) som hjelper deg å holde bilen der den skal være. Ved hjelp av kameraet øverst i frontruten overvåker systemet filoppmerkingen og varsler deg dersom bilen skulle være på vei ut av filen uten at du har satt på blinklyset. Hvis det er behov for det, styrer den deg til og med tilbake på plass.

Smart Cruise Control (SCC)
Med en kombinasjon av et kamera og radarteknologi tilpasser den smarte cruisekontrollen med Stop & Go bilens hastighet og avstanden til kjøretøyet foran. Dersom bilen foran setter opp farten, vil din nye Kia Ceed akselerere til den innstilte hastigheten. Hvis bilen foran senker farten, vil også bilen din senke farten eller stoppe for å holde den innstilte sikkerhetsavstanden. Smart Cruise Control (SCC) er tilgjengelig for modeller med DCT automatgir.

Filholderassistent (LFA)
Avstandsassistenten Filskiftvarsleren (LKAS) er et nytt steg i retning av halvautomatisk kjøring. Denne assistenten tilpasset bilens akselerasjon, bremsing og styring etter bilen foran. Systemet består av et kamera og radarsensorer og kan brukes i hastigheter fra 0 til 180 km/t. Dermed blir køkjøring både enklere og tryggere. Filholderassistenten leveres bare til modeller med dobbeltclutchgirkasse.

En ekstra sikkerhet
Blindsonevarslerens radarsensorer holder øye med blindsonene dine og varsler deg med et symbol i sidespeilet når en bil nærmer seg. I tillegg kommer bilen med et varslingssystem for kryssende trafikk ved rygging, som gir deg bedre tid til å stanse hvis et kjøretøy nærmer seg når du for eksempel rygger ut fra en parkeringsplass.

Automatisk nødbrems (FCA)
Den automatiske nødbremsen (standardutstyr) oppdager kjøretøy foran bilen ved hjelp av et kamera og radarsensorer og varsler deg om eventuelle kollisjonsfarer. Systemet gjengskjenner også fotgjengere, hvis en fotgjenger kommer ut i veibanen begynner rattet å vibrere. Hvis du ikke reagerer, bremser bilen automatisk.
Filholderassistenten leveres bare til modeller med dobbeltclutchgirkasse

Tretthetsvarsling (DAW)
Søvnvarsleren holder øye med rattbevegelser, bruk av blinklys, akselerasjon og total kjøretid og merker det hvis du er i ferd med å miste konsentrasjonen. Hvis du virker døsig eller uoppmerksom, blir du varslet visuelt og med et lydsignal.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Ceed KIA Ceed KIA Ceed KIA Ceed KIA Ceed

Meld interesse